Svaclean och Svapipe blir en del av No Dig Alliance

Idag blev det klart att de båda bolagen Svaclean och Svapipe blir en del av No Dig Alliance. Det innebär att alliansen växer ytterligare och att vi blir ännu fler som hjälps åt med vårt högre syfte – att installera och renovera markförlagda ledningar på den nordiska marknaden, utan att gräva. Alltid med fokus på resurseffektivitet och minimal påverkan på miljö, kunder och samhälle.

– Vi på Svaclean ser fram emot den här resan. Vi är riktigt duktiga på mekanisk rörrensning och jobbar för att öka kapaciteten och flödet i tryckledningar. Vi förebygger stopp och får bort svavelväte. Den nytta som flest brukar lyssna på är att ett ökat flöde ger minskade energikostnader. Tillsammans med NDA blir vårt erbjudande heltäckande, vi ser fram emot att bidra med vår unika del i det större systemet, säger Andreas Bennsten som är vd på Svaclean.

Systerbolaget Svapipe följer också med in och förstärker NDA:s erbjudande. Svapipe är specialister på underhåll av VA-system. Christoffer Johansson är vd på Svapipe och berättar att bolaget är redo för nästa steg.

– Det var ett affärsstrategiskt beslut eftersom vi både vill växa, få nya branschkollegor och fortsätta utvecklas i snabb takt med samtiden. Att tillsammans med andra starka aktörer fortsätta värna om vårt viktigaste livsmedel, vatten, blir värdefullt i den omställning samhället står inför. Det vi kan lära av varandra blir gynnsamt för hela marknaden, säger Christoffer Johansson.

På No Dig Alliance är vi både stolta och förväntansfulla inför vår gemensamma framtid. Välkomna ombord!